Terug naar het overzicht

certificering HACCP verlengd

Op 10 oktober 2013 kreeg de Voedselbank op de huidige locatie onverwacht bezoek van de inspecteur van H+H. Bij dit bezoek werd gekeken of de Voedselbank volgens het handboek HACCP werkt. Dit houdt in dat de vrijwilligers volgens afgesproken protocollen voor temperatuurbehersin en, hygiëne werken. Hiervan worden controlelijsten bijgehouden. Ook de bedrijven die leveren aan de Voedselbank moeten volgens deze normen werken, zodat de voedselveiligheid gegarandeerd is.
Op 10 oktober 2013 zijn enkele verbeterpunten geconstateerd. Nadat deze zijn aangepast is op 4 november 2013 heeft H+H aangegeven dat wij opnieuw aan alle eisen voldoen om de dertificering te behouden.
Onze trouwe sponsors Maken ons werk mogelijk
  • BPPA
  • Bakkerij Verba
  • Den Eelder
  • Bakkerij van Horssen
  • Bakker van Keulen
  • Kaashandel Remijn
  • De Plataan
  • EMTE Duijzer
  • Van Osch
  • Access Inovations
  • Quickly
  • Landwinkel
  • Rabobank Bommelerwaard