De Voedselbank

Het Bestuur

Het Bestuur - Wim Bijkerk 4

Wim Bijkerk + voorzitter
Mijn naam is Wim Bijkerk. Ik ben pas 60 jaar, getrouwd, 4 kinderen 1 kleinkind en 2 waakhonden 😊
Ik werk mijn hele leven al in verschillende functie in het ziekenhuis.
Na de verhuizing naar Zaltbommel, nu vijf jaar terug, ben ik bewust minder gaan werken om mij in te kunnen zetten voor plaatselijke vrijwilligersorganisaties.
Mooi om door middel van dit werk snel in de gemeenschap op te worden genomen en vooral er samen iets goeds neer te zetten!

Het Bestuur - Peter van Dinther

Peter van Dinther + secretaris
Ik ben ooit begonnen met werken als meet- en regeltechnicus bij Michelin in Den Bosch. Daarnaast was ik daar actief als vakbondskaderlid.
Vervolgens heb ik een jaar of dertig gewerkt als adviseur/trainer arbeidsomstandigheden voor ondernemingsraden bij diverse bureaus. De laatste jaren als zelfstandige.
Met veel plezier ben ik nu een jaar of drie secretaris van de Voedselbank en ben daarnaast ook actief als fotograaf.

Het Bestuur - Rijk Verweij 1

Rijk Verweij + penningmeester
Ik heet Rijk Verweij en woon in de Betuwe. Ik heb een arbeidsverleden van 20 jaar bij de overheid en inmiddels 22 jaar in het bedrijfsleven, in beide markten op tactisch en strategisch niveau. 
Naast dat werk zijn er nog meer mooie dingen zoals er zijn voor de medemens. Daarom ben ik blij dat ik een positieve bijdrage mag leveren bij de Voedselbank Bommelerwaard.

Het Bestuur - IMG 0355 Cathelijne de Ridder Olderaan 2021 Verbeterd

Cathelijne Olderaan, de Ridder + coordinator vrijwilligers
Cathelijne de Ridder-Olderaan, werkzaam als Arbeids & Organisatiepsycholoog bij psychologisch adviesbureau iScreen BV. Daarvoor ruim 21 jaar in diverse HR directiefuncties gewerkt bij verschillende internationale technische organisaties.
Mijn achtergrond en werkervaring kan ik bij de Voedselbank als coördinator vrijwilligers en bestuurslid inzetten en dat samen met een super team van rond de 55 vrijwilligers.
Ik ben getrouwd, we hebben een samengesteld gezin met 4 kinderen en we hebben 2 honden.

Het Bestuur - 20230123 20230123 Marion Popelier

Marion Popelier + kwaliteitszorg VBB
Samen met mijn man woon ik al meer dan 30 jaar met veel plezier in Hedel.
Naast een jarenlange rol als kwaliteitsadviseur bij diverse zorgorganisaties zet ik me sinds 2021 in als vrijwilliger bij de Voedselbank Bommelerwaard. Per januari 2023 ben ik toegetreden tot het bestuur en wil helpen de al prima kwaliteit nóg een tikkie verder te verbeteren. Met elkaar kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die dit nodig hebben en zo ook voedselverspilling voorkomen