De Voedselbank

Informatie

De Voedselbank Bommelerwaard draait uitsluitend met vrijwilligers. Ook de bestuurders zijn vrijwilligers. Niemand ontvangt betaling voor zijn of haar werkzaamheden. Alleen onkosten worden soms vergoed.

Bij de Voedselbank zijn zo’n 60 vrijwilligers actief die zich inzetten voor allerlei taken. Het soort werkzaamheden loopt erg uiteen: inpakken en uitgeven van voedselpakketten, als chauffeur voedsel ophalen of wegbrengen, overzicht houden over de inkomende en uitgaande levensmidelen, coördineren van de vrijwilligers, gesprekken voeren met de afnemers, contacten onderhouden met leveranciers enzovoort. Wat wel voor alle vrijwilligers geldt is dat de werkzaamheden over het algemeen op woensdag, donderdag en vrijdag plaatsvinden.

Als u zich ook wilt inzetten voor de Voedselbank maakt het voor veel functies niet zoveel uit of u een of meer dagdelen kunt meewerken. Kijk bij de knop ‘vacatures’ of er op dit moment een vacature is die u interessant lijkt.

Informatie - 323384978 1239722900223550 3924136546202404974 n

Aanmelden als vrijwilliger

Je hebt interesse om vrijwilliger te worden van Voedselbank Bommelerwaard? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen.
 
Informatie - favicon