De Voedselbank

Voedselbank Bommelerwaard

De Stichting Voedselbank Bommelerwaard
In de Bommelerwaard zijn huishoudens die onder het bestaansminimum leven. Daarvoor kunnen allerlei oorzaken zijn. Soms door eigen schuld, soms is het domme pech, soms door een samenloop van omstandigheden. Zo’n periode van armoede kan kort zijn maar kan ook jaren duren.

De Voedselbank Bommelerwaard wil wekelijks voor inwoners van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, die daarvoor in aanmerking komen, een voedselpakket aanbieden om hen een steuntje in de rug te geven.

Voedselpakket aanvragen?

Wilt u een voedselpakket voor uzelf of iemand in uw omgeving aanvragen? Heeft u te weinig geld om rond te komen? Misschien komt u dan in aanmerking voor ondersteuning voor een wekelijks voedselpakket. U kunt deze niet zelf bij de Voedselbank aanvragen. Daarvoor moet u zich wenden tot een hulpverlenende instantie zoals bijvoorbeeld Het Algemeen Maatschappelijk Werk, De Sociale Dienst Bommelerwaard of Buurtzorg Jong.
Klik hier als u het overzicht wilt zien van instanties die u kunnen helpen.

Ook als u merkt dat iemand in uw omgeving tekort komt, kunt u het beste uw verzoek richten tot een medewerker van een hulpverlenende instantie.

Voedselhulp - removal.ai c17a0758 f279 483d b91f 1c3d6770410f demo